Picioare de broasca cu pesmet

Printeaza

Picioare de broasca cu pesmet din: picioare de broască, făină, pesmet, sare, piper, unt, ou.

Ingrediente:

  • 250 g picioare de broască
  • 1 lingură de făină
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Se bate oul cu făina şi un pic de sare. Se sărează piperează picioarele, se trag prin ou, apoi prin pesmet. Se prăjesc în mult unt încins, la foc foarte mic, până se rumenesc uşor.

Se scurg pe o sugativă, apoi se oferă fier­binţi, presărate cu pătrunjel verde foarte bine tocat. In cre­ma de ou şi făină se poate rade puţin caşcaval uscat.

Picioare de broasca cu pesmet

Picioare_de_broasca_in_pesmet

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.