Picioare de porc marinate
PrinteazaPicioare de porc marinate din: picioare de porc, sare, frunze de telina, ceapa, patrunjel, amestec provensal, ulei, otet si piper.
- 500 g picioare de porc
- apa
- sare
- frunze telina
- ceapa
- patrunjel
- ulei
- otet
- piper
Mod de preparare:
Se spala foarte bine cu apa picioarele de porc. Se taie in bucati si se pun intr-o cratita. Se acopera cu apa si se pun la fiert impreuna cu frunzele de telina, ceapa, patrunjel si sare. Se fierb pana cand carnea este moale la atingere si cade de pe oase.
Picioarele de porc se scot din apa si se lasa sa se raceasca. Se pun apoi intr-un borcan, se adauga amestecul provensal, verdeata de sezon tocata, sare si piper, apoi se umple borcanul cu otet si ulei in cantitati egale.
Pofta buna!