Piept condimentat de curcan la gratar
PrinteazaPiept condimentat de curcan la gratar din: piept de curcan, sare, praf de ceapa, chimion, praf de chili, piper negru, boia de ardei, oregano, piper cayenne, ulei de masline.
- 2 buc piept curcan, taiat fasii potrivite
- 1 1/2 lingurite sare
- 1 lingurita praf de ceapa
- 1 lingurita chimion macinat
- 1/2 lingurita praf de chili
- 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
- 1/2 lingurita boia de ardei
- 1/2 lingurita oregano uscat
- 1/4 lingurita piper cayenne
- ulei de masline
Mod de preparare:
Adaugati toate condimente intr-un castron mic. Se amesteca bine. Intr-un alt castron puneti carnea, acopeiti si ungeti bine cu ulei de masline pe toate partile.
Adaugati amestecul de condiment si frecati pe toate partile. Acoperiti si dati la rece pentru 2-3 ore.
Incalziti gratarul, puneti bucatile de peipt de curcan si gatiti pe fiecare parte 10-15 minute. Acoperiti cu folie si lasati sa se odihneasca timp de 10-15 minute inainte de feliere.
Pofta buna!