Piept crocant de curcan
PrinteazaO reteta de piept crocant de curcan din: piept de curcan, fulgi de porumb, miere, unt, oua, alune, ceapa, morcov, sare si piper.
- 1 piept de curcan
- 200 g fulgi de porumb
- 2 linguri cu miere
- 2 linguri cu unt
- 2 ouă
- 100 g alune
- 1 ceapă
- 1 morcov
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie pieptul de curcan în patru bucăţi mai groscioare. Pune-le la fiert în apă cu un praf de sare. Adaugă ceapa și morcovul întreg și lasă să fiarbă la foc mic. După ce a fiert, scoate carnea la scurs. Separat, rumenește în unt topit alunele tocate.
Adaugă fulgii de porumb și mierea amestecând bine. Tăvălește repede bucăţile de piept de curcan prin ou bătut și apoi amestecul de fulgi și alune. Așază-le apoi într-o tavă unsă cu unt și lasă la cuptor câteva minute. Servește cu legume fierte și trase în unt.
Piept crocant de curcan
Pofta buna!