Piept crocant de curcan

Printeaza

O reteta de piept crocant de curcan din: piept de curcan, fulgi de porumb, miere, unt, oua, alune, ceapa, morcov, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 piept de curcan
  • 200 g fulgi de porumb
  • 2 linguri cu miere
  • 2 linguri cu unt
  • 2 ouă
  • 100 g alune
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie pieptul de curcan în patru bucăţi mai groscioare. Pune-le la fiert în apă cu un praf de sare. Adaugă ceapa și morcovul întreg și lasă să fiarbă la foc mic. După ce a fiert, scoate carnea la scurs. Separat, rumenește în unt topit alunele tocate.

Adaugă fulgii de porumb și mierea amestecând bine. Tăvălește repede bucăţile de piept de curcan prin ou bătut și apoi amestecul de fulgi și alune. Așază-le apoi într-o tavă unsă cu unt și lasă la cuptor câteva minute. Servește cu legume fierte și trase în unt.

Piept crocant de curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.