Piept de curcan cu ardei copti

Printeaza

Piept de curcan cu ardei copti din:piept de curcan, lamaie, ulei, unt, sare, piper, zahar, boia, cimbru, ardei, salata, otet.

 

Ingrediente:Piept_de_curcan_cu_ardei_copti

  • 800 g piept de curcan
  • o lămâie
  • 3-4 linguriţe ulei de măsline
  • 50 g unt
  • sare grunjoasă
  •  piper măcinat
  • o lingură zahăr
  •  o linguriţă boia iute
  •  cimbru uscat
  • 2-3 linguriţe coniac
  • un kg ardei gras
  • salată verde
  • oţet balsamic

 

Mod de preparare:

Se condimentează pieptul de curcan cu sare, piper, ulei, unt moale, zahăr tos, cimbru, coniac şi boia iute şi se acoperă cu folie.

Se bagă la rece 2-3 ore.

Separat, se încinge grătarul şi se coc ardeii. Se lasă o oră să se răcorească şi apoi se curăţă coaja subţire.

Se trec printr-un jet de apă şi se condimentează cu sare, zahăr, ulei şi oţet balsamic.

Se pune şi carnea pe grătar. După ce s-a rumenit, se serveşte cu salată de ardei şi cu salată verde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Piept de curcan la grătar cu legume

Piept de curcan la grătar cu legume din: piept de curcan, sare, piper, suc de lamaie, ulei de masline, usturoi, ierburi aromatice, legume pentru gratar.   Ingrediente: 4 bucăți de piept de curcan (aproximativ 150 g fiecare) Sare și piper după gust Suc de lămâie (opțional) 2 linguri de ulei de măsline 2 căței de […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.