Piept de curcan cu ciuperci

Printeaza

Piept de curcan cu ciuperci din: piept de curcan, ciuperci, lapte de cocos, unt, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_curcan_cu_ciuperci

  • 400 g piept de curcan
  • 2 pumni de ciuperci Urechea lui luda
  • 200 ml lapte de cocos
  • unt de cocos
  • sare
  • piper alb
  • amestec de condimente verzi

 

Mod de preparare:

Pieptul de curcan se feliază, se asezonează cu sare, piper şi amestecul de condimente. Ciupercile se înmoaie în apă fierbinte timp de 15 minute, după care se strecoară şi se taie în bucăţi mai mici.

Carnea se prăjeşte în unt de cocos, se adaugă ciupercile, laptele de cocos şi se înăbuşe sub capac. La sfârşit se asezonează la nevoie cu sare şi piper.

Piept de curcan cu ciuperci

Piept_de_curcan_cu_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.