Piept de curcan in crusta crocanta

Printeaza

O reteta delicioasa si gustoasa de Piept de curcan in crusta crocanta  din: piept de curcan, mustar, pesmet, alune, sare, piper, curry, cimbru, oregano, scortisoara, chilli, unt si patrunjel verde. Inlocuieşte clasicul şniţel de pui cu această retetă din piept de curcan în crustă crocantă!

Ingrediente:Piept_de_curcan_in_crusta_crocanta

  • 600 g piept de curcan
  • 1-2 linguri cu mustar
  • 150 g pesmet
  • 50 g alune nesarate
  • sare
  • piper
  • curry
  • cimbru
  • oregano
  • scortisoara
  • chilli
  • 100 g unt
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Taie pieptul de curcan felii, ca pe şniţele. Amestecă pesmetul, condimentele, alunele mărunţite şi pătrunjelul tăiat mărunt.

Bate puţin feliile de carne, apoi unge-le cu unt şi cu muştar. Tăvăleşte-le prin amestecul de pesmet, alune şi condimente.

Pune 50 g de unt într-o tavă încălzită la cuptor şi aşază carnea dată prin pesmet.

Dă la cuptor vreo 30 de minute sau până ce se coace bine şi se rumeneşte (dacă aveţi cuptor cu temperatură reglabilă, la 180°C).

Piept de curcan in crusta crocanta

Piept_de_curcan_in_crusta_crocanta

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Interesant pieptul in crusta 🙂

  2. o sa incerc pieptul de curcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.