Piept de curcan cu cuscus aromat
PrinteazaPiept de curcan cu cuscus aromat din: piept de curcan, ulei, sare, piper, oregano, cuscus, suc de lamaie, rosii cherry, castraveti, curcuma, ulei, sare, piper, patrunjel, ardei iute, lamaie.
Ingrediente:
- 500 g piept de curcan dezosat
- ulei
- sare
- piper zdrobit grosier
- oregano
garnitura:
- 250 g cuscus
- 3 linguri suc de lamaie
- 380 g rosii cherry
- 3 castraveti potriviti
- 1 varf de lingurita de curcuma
- ulei
- sare
- piper
decor:
- patrunjel
- rondele de ardei iute rosu
- feliute de lamaie
Mod de preparare:
Prepari cuscusul conform instructiunilor de pe pachet. Il scurgi, il pui intr-un bol si-l amesteci cu ulei, zeama de lamaie, curcuma, sare si piperul, dupa gust. Acoperi vasul si-l dai deoparte. Speli pieptul de curcan, îl tai felii subţiri şi-l usuci pe şerveţele de bucătărie.
Incingi puţin ulei într-o tigaie antiaderentă şi-l rumeneşti pe toate părţile. Pui carnea într-un vas şi o o condimentezi cu oregano, sare şi piper zdrobit grosier, după gust. Speli roşiile cherry şi castraveţii. Le tai ca pentru salată.
Servesti carnea de curcan cu rondele de ardei iute si cu garnitura de cuscus. Adaugi castravetii si rosiile, presari patrunjel tocat.
Daca vrei, poti servi cu o feliute de lamaie.
Piept de curcan cu cuscus aromat
Pofta buna!