Piept de curcan cu cuscus aromat

Printeaza

Piept de curcan cu cuscus aromat din: piept de curcan, ulei, sare, piper, oregano, cuscus, suc de lamaie, rosii cherry, castraveti, curcuma, ulei, sare, piper, patrunjel, ardei iute, lamaie.

 

Ingrediente:

  • 500 g piept de curcan dezosat
  • ulei
  • sare
  • piper zdrobit grosier
  • oregano

garnitura:

  • 250 g cuscus
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 380 g rosii cherry
  • 3 castraveti potriviti
  • 1 varf de lingurita de curcuma
  • ulei
  • sare
  • piper

decor:

  • patrunjel
  • rondele de ardei iute rosu
  • feliute de lamaie

 

Mod de preparare:

Prepari cuscusul conform instructiunilor de pe pachet. Il scurgi, il pui intr-un bol si-l amesteci cu ulei, zeama de lamaie, curcuma, sare si piperul, dupa gust. Acoperi vasul si-l dai deoparte. Speli pieptul de curcan, îl tai felii subţiri şi-l usuci pe şerveţele de bucătărie.

In­cingi puţin ulei într-o tigaie antiaderentă şi-l rumeneşti pe toate părţile. Pui carnea într-un vas şi o o condimentezi cu oregano, sare şi piper zdrobit grosier, după gust. Speli roşiile cherry şi castraveţii. Le tai ca pentru salată.

Servesti carnea de curcan cu rondele de ardei iute si cu garnitura de cuscus. Adaugi castravetii si rosiile, presari patrunjel tocat.

Daca vrei, poti servi cu o feliute de lamaie.

Piept de curcan cu cuscus aromat

Piept_de_curcan_cu_cuscus_aromat

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.