Piept de curcan cu morcovi si telina

Printeaza

Piept de curcan cu morcovi si telina din: piept de curcan, morcovi, telina, praz, pastarnac, ulei de masline, sare, piper si boia.

Ingrediente:

  • 400 g piept de curcan
  • 2 morcovi
  • 2 felii de telina
  • 1 fir de praz
  • 1 radacina de pastarnac
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pieptul de curcan, timp de 25 de minute, în bucată întreagă, în apă cu sare şi piper.

Scoateţi-l din apă când este fiert şi tăiaţi-l în felii.

Puneţi feliile de carne într-un vas termorezistent, uns cu ulei, peste legumele curăţate şi tăiate în bastonaşe.

Turnaţi deasupra apă în care a fiert carnea, atâta cât să acopere ingredientele.

Acoperiţi vasul cu capac şi lăsaţi-l la cuptor, la foc potrivit, până când ingredientele se înmoaie.

Piept de curcan cu morcovi si telina

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Curcan umplut cu nuci si ciuperci

Curcan umplut cu nuci si morcovi

Curcan umplut cu nuci si morcovi din: curcan, sare, piper, ulei, unt, faina, paine, ceapa, mar, telina, morcovi, cimbru, porumb, nuca, ou. Ingrediente: 1 curcan de 4 kg sare piper 3 linguri ulei 1 l apa fierbinte 400 g + 50 g unt 2 linguri faina pentru legat sosul pentru umplutura: 100 g paine alba […]

Curcan in crustă de susan si morcovi

O reteta delicioasa de curcan cu:susan, dulceata portocale, ghimbir, sos de soia, lamaie, morcov, unt, supa de legume, patrunjel, miere, sare, piper. Ingrediente: 6 kg piept de curcan 80 g susan 2 linguri dulceaţă de portocale 1 lingură ghimbir ras 6 linguri sos de soia sucul şi coaja rasă de la 1 lămâie 800 g […]

 

Pulpe de curcan cu legume si verdeata

Pulpe de curcan cu legume si verdeata

Pulpe de curcan cu legume si verdeata din: curcan, sare, piper, ulei, ceapa, praz, telina, morcovi, usturoi, vin alb, cimbru, salvie, supa de pui, patrunjel. Ingrediente: 10 ciocanele de curcan sau pulpe intregi, taiate in jumatate sare și piper 4 linguri de ulei 2 cepe, tocate 4 fire praz, tocat 6 tulpini de telina, felii […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.