Piept de curcan in sos de masline
PrinteazaO reteta delicioasa de Piept de curcan in sos de masline din: praz, ciuperci, file de piept de curcan, sare, piper, ulei, unt si patrunjel.
- 2 fire praz
- 400 g ciuperci Champignon
- 4 fileuri de piept de curcan (a cca 150 g)
- sare
- piper
- 2 linguri de ulei
- 4 linguri de unt
- 2 linguri de pătrunjel tocat
Mod de preparare:
Se taie marunt prazul. Ciupercile se taie felii. Se incinge cuptorul la 180C. Se spala carnea, sa sareaza si se pipereaza; sa prajesc bucatile pe o parte in ulei incins si se intorc.
Se dau la cuptor si se mai coc 10 minute.
Se incinge untul intr-o tigaie si se prajesc ciuperci la foc iute. Se adauga prazul si se mai prajeste 5 minute.
Carnea se serveste cu garnitura de praz si ciuperci si se orneaza cu patrunjel.
Alaturi se poate oferi o garnitura de piure de cartofi.
Piept de curcan in sos de masline
Pofta buna!