Piept de curcan cu sos

Printeaza

Piept de curcan cu sos din: piept de curcan, dulceata de caise, mustar, cimbru, piper negru, ulei, faina, telina, usturoi, supa de casa, salvie, apa, piper.

Ingrediente:

  • 600 g piept de curcan
  • o lingurita dulceata de caise
  • o lingura mustar
  • 1/4 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita piper negru

pentru sos:

  • o lingura ulei
  • o lingura faina
  • o tija de telina
  • un catel de usturoi
  • 250 ml supa de casa fara sare
  • 50 ml apa
  • 1/2 lingurita salvie uscata
  • 1/2 lingurita piper

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, se amestecă dulceaţa, muştarul, cimbrul si piperul.

Carnea se pune în vasul de copt şi se unge cu amestecul de muştar. Se dă vasul la cuptor pentru 50 de minute.

Intre timp, pentru sos, se încinge uleiul, sie adaugă ceapa tocată mărunt si ţelina şii se lasă 3-5 minute să se înmoaie.

Se adaugă usturoiul, făina, salvia, piperul si, amestecând continuu, se pun supa si apa.

Se lasă pe foc 10 minute.

Se aduce friptura la masă, tăiată si cu sos alături.

 

Piept de curcan cu sos

Piept_de_curcan_cu_sos

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • birthgai

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.