Piept de curcan umplut cu masline si carnat
PrinteazaPiept de curcan umplut cu masline si carnat din: piept de curcan, roşie, slănină, cârnat fript, măsline curăţate de sâmburi umplute cu ardei, boia dulce, sare, piper, ulei.
- 1 piept de curcan
- 1 roşie
- 2 felii subţiri de slănină
- 130 g cârnat fript
- 5 măsline curăţate de sâmburi umplute cu ardei
- 1 vârf cuţit de boia dulce
- sare
- piper
- 1 lingură ulei
Mod de preparare:
Tai pieptul de curcă în felii, roşia o tai în 4 şi condimentezi feliile de carne pe o parte.
Aşezi feliile de slănină pe jumătatea cărnii, iar pe lângă aceasta aşezi câte două felii de cârnat, pliezi felia de curcă şi fixezi cu scobitori.
Condimentezi carnea, ungi bucăţile cu ulei, le pui în tavă, adaugi pe lângă ele măslinele, le acoperi şi le dai la cuptor pentru 40 de minute.
Piept de curcan umplut cu masline si carnat
Pofta buna!