Piept de curcan umplut din: piept de curcan, mozzarella, gogosari in otet, pesmet, faina, frunze de patrunjel, ketchup, mustar, ulei, oua, sare, piper.
Ingrediente:
600 g piept de curcan
160 g mozzarela
120 g ciuperci din conservă
100 g gogoşari în oţet
120 g pesmet
80 g făină
20 g frunze de pătrunjel verde
20 g ketchup
10 g muştar
140 ml ulei
2 ouă
sare şi piper
pentru 4 persoane
Mod de preparare:
Tăiaţi pieptul de curcan în felii, bateţi-le cu ciocanul de şniţele şi asezonaţi cu sare şi piper.
Tăiaţi ciupercile în cubuleţe şi presăraţi peste ele sare, piper. Tăiaţi gogoşarii şi mozzarela în felii
. Amestecaţi muştarul cu ketchup-ul şi ungeţi carnea cu acest amestec.
Aşezaţi peste feliile de curcan câte o felie de mozzarela, ciuperci, pătrunjel verde tocat, două fâşii de gogoşari şi acoperiţi totul cu a doua felie de mozzarelia. împachetaţi felia de curcan în formă de plic şi daţi-o prin făină, apoi prin ou bătut şi, la urmă, prin pesmet.
Prăjiţi preparatul în ulei la foc mediu. Tăiaţi pe diagonală pieptul umplut şi serviţi-l cu diferite garnituri.
Piept de curcan umplut din: piept de curcan, unt, lamaie, ceapa, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de curcan, cu os 8 linguri de unt 1 lămâie tăiată în jumătate 1 ceapă tăiată în jumătate patrunjel (frunze tocate, tulpini pentru umplutură) sare si piper Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 220C. Clătiți pieptul […]
Piept de curcan umplut cu bacon din: piept de curcan, ceapa, bacon, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de curcan de circa 1 kg 500 g carne tocată o ceapă roşie 250 g cuburi de bacon afumate 2 linguri ulei sare piper Pentru garnitură: 3-4 roşii 2 ardei 2 cepe 2 morcovi un căţel usturoi 2-3 […]
Reteta piept de curcan umplut cu ciuperci din: piept de curcan, ciuperci, ceapa, unt, vin, sare, piper, boia, mustar. Ingrediente: un piept de curcan 500 g ciuperci 2 legături ceapă 150 g unt 200 ml vin alb sec sare piper boia de ardei 3 linguri muştar Mod de preparare: Se curăţă ciupercile, se taie […]
Cand vreau o carne mai usoara folosesc piept de pui, dar pieptul de curcan este mai gustos si mai sanatos. Merita sa incerc si reteta de piept de curcan umplut.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Cand vreau o carne mai usoara folosesc piept de pui, dar pieptul de curcan este mai gustos si mai sanatos. Merita sa incerc si reteta de piept de curcan umplut.