Piept de curcan cu cuscus

Printeaza

Piept de curcan cu cuscus din: piept de curcan, cuscus, ulei, ardei grasi, lamaie, boia dulce, rozmarin, seminte de susan, supa de legume, piper, patrunjel.

Ingrediente:Piept de curcan cu cuscus

  • 500 g piept de curcan
  • 200 g cuscus
  • 100 ml ulei
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 lamaie
  • 1 lingura boia dulce
  • rozmarin uscat
  • 2-3 linguri seminte de susan
  • 400 ml supa de legume
  • piper alb macinat
  • 1 legatura patrunjel
  • condiment din legume uscate

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o tai în fâşii. O condimentezi cu boia dulce, rozmarin uscat mărunţit, piper, susan şi, după gust, presari condi­ment din legume uscate.

Speli ardeiul, îl cureţi şi îl tai în fâşii. In uleiul încins, căleşti pe rând fâşiile de carne şi de ardei şi le scoţi pe şervete absorbante.

Pui într-un castron bobiţele de cuşcuş şi torni supa de legume fierbinte. Acoperi cu un capac şi laşi bobiţele să absoarbă tot lichidul. Condimentezi cuşcuşul după gust, cu piper şi îl amesteci cu pătrunjel fin tocat.

Aşezi pe un platou cuşcuşul, carnea şi ardeiul călit.

Razi coajă de lămâie şi serveşti cu lămâie.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.