Piept de curcan cu legume inabusite

Printeaza

Piept de curcan cu legume inabusite din: file de piept de curcan, unt, ulei de masline, piper, sare, praf de usturoi, boia iute, cimbru, busuioc, broccoli, morcov, fasole pastai, salata verde.

Ingrediente:Piept_de_curcan_cu_legume_inabusite

  • 400 g file de piept de curcan
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • amestec de condimente (piper, sare, praf de usturoi, boia iute, cimbru, busuioc)
  • 1 broccoli
  • 1 morcov
  • 300 g fasole pastai
  • 1 salata verde

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de curcan şi îl tai în fâşii pe care le treci prin amestecul de condimente. Inăbuşi fâşiile de carne în unt topit, turnând câte puţină apă fierbinte şi întorcându-le. Fierbi 2 minute bucheţelele de broccoli, în apă uşor sărată.

Opăreşti 2-3 minute fâşiile de morcov. Scurgi fasolea din conservă sau le fierbi puţin dacă sunt păstăi congelate. Aduci la masă carnea pe foi de salată verde, cu legumele stropite cu ulei.

Piept de curcan cu legume inabusite

Piept_de_curcan_cu_legume_inabusite

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.