Piept de curcan cu legume inabusite
PrinteazaPiept de curcan cu legume inabusite din: file de piept de curcan, unt, ulei de masline, piper, sare, praf de usturoi, boia iute, cimbru, busuioc, broccoli, morcov, fasole pastai, salata verde.
- 400 g file de piept de curcan
- 1 lingura unt
- 2 linguri ulei de masline
- amestec de condimente (piper, sare, praf de usturoi, boia iute, cimbru, busuioc)
- 1 broccoli
- 1 morcov
- 300 g fasole pastai
- 1 salata verde
Mod de preparare:
Speli pieptul de curcan şi îl tai în fâşii pe care le treci prin amestecul de condimente. Inăbuşi fâşiile de carne în unt topit, turnând câte puţină apă fierbinte şi întorcându-le. Fierbi 2 minute bucheţelele de broccoli, în apă uşor sărată.
Opăreşti 2-3 minute fâşiile de morcov. Scurgi fasolea din conservă sau le fierbi puţin dacă sunt păstăi congelate. Aduci la masă carnea pe foi de salată verde, cu legumele stropite cu ulei.
Piept de curcan cu legume inabusite
Pofta buna!