Piept de curcan cu mango

Printeaza

Piept de curcan cu mango din: piept de curcan, mango, iaurt, lamaie, vin, cartof, ulei.

Ingrediente:Piept de curcan cu mango

  • 500 g piept de curcan
  • 1 mango bine copt
  • 2 linguri iaurt
  • 1/2 lămâie
  • 4 linguri vin alb
  • 150 ml supă de legume
  • oregano uscat
  • 1 cartof dulce
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se curăţă mango de coajă, se împarte în două şi se îndepărtează sâmburele. Se presează jumătate pentru a face un piure, iar cealaltă jumătate se taie felii subţiri.

Pieptul de curcan se taie felii ca pentru şniţele, se presară sare, piper şi oregano şi se lasă la rece 20 de minute, pentru a se condimenta.

Se tapeteză o tavă (de chec) cu feliile de carne, la mijloc se pune piureul de mango şi feliile de mango, se adaugă iaurtul, zeama de lămâie şi se strâng marginile ca pentru o ruladă.

Se adaugă supa de legume şi vinul, apoi se pune tava la cuptor 40 de minute.

Separat se prepară la cuptor rondelele de cartofi dulci, unse cu ulei de măsline şi se servesc alături de carne.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.