Piept de curcan cu sos de afine

Printeaza

Piept de curcan cu sos de afine din: piept de curcan, suc de portocale, supa de pui, sos de afine, amidon, apa rece, supa crema de ciuperci, sare, piper.

Ingrediente:Piept de curcan cu sos de afine

  • 1 piept de curcan
  • 1/4 ceasca de suc de portocale
  • 1/4 cana supa de pui
  • 1 borcan sos de afine
  • 4 linguri amidon
  • 1/2 cana de apa rece
  • 1 cana supa crema de ciuperci
  • Sare si piper

 

Mod de preparare:

Puneți pieptul de curcan intr-o cratita mare. Combinati sucul de portocale, supa de pui, sos de afine si supa de pui. Se toarna peste pieptul de curcan.

Se condimentează cu sare si piper. Gatiti la foc mic timp de 6-8 ore. Scoateti pieptul de curcan si se acopera cu folie. Lasati sa se odihneasca timp de 5-10 minute, apoi feliati.

Se strecoara zeama si se aduce la fierbere. Adaugati amidonul si apa rece, apoi amestecati pana incepe sa se ingroase. Se adauga supa crema de ciuperci, se amesteca bine si se fierbe cateva minute.

Se serveste pieptul de curcan feliat cu sosul cald.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.