Piept de curcan cu sote de fasole verde
PrinteazaPiept de curcan cu sote de fasole verde din: piept de curcan, fasole verde, usturoi, ulei de masline, marar, rozmarin, sare, piper.
- 4 bucati piept de curcan (circa 180 g)
- 600 g fasole verde
- 5 catei de usturoi
- 4 linguri ulei de masline
- 1 legatura marar
- rozmarin proaspat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Bateţi uşor bucăţile de carne, să aibă cca 1 cm grosime. Pudraţi-le cu sare. piper roşu şi rozmarin. Frigeţi-le sau prăjiţi-le pe o tigaie încinsă, unsă cu puţin ulei. Fierbeţi fasolea al dente, în apă clocotită cu puţină sare; scurgeţi-o, puneţi-o într-un castron şi vărsaţi peste ea uleiul.
Adăugaţi sare, piper, mărar tocat şi usturoiul bine zdrobit. Serviţi imediat carnea cu soteul de fasole. Dacă vă place mâncarea mai picantă, puteţi presăra piper roşu măcinat mare.
Piept de curcan cu sote de fasole verde
Pofta buna!