Piept de curcan cu vinete

Printeaza

Piept de curcan cu vinete din: piept de curcan, vanata, rosii, supa de pui, unt, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_curcan_cu_vinete

  • 4 felii piept de curcan
  • o vănătă
  • 100 ml suc de roşii
  • 400 ml supă de pui
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se presară cu sare si piper pe ambele părti. Vinetele se taie cuburi, se presară cu sare Si se lasă asa la scurs.

Intr-o tigaie cu unt topit se rumeneşte carnea pe ambele părti. Când carnea se întoarce pentru a se rumeni, se adaugă vinetele aterse de apa pe care o lasă. Se tin pe foc împreună cu carnea aproximativ 5 minute.

Se toarnă sucul de rosii ai apoi supa Si se lasă la fiert 30 de minute. Se serveste ca atare sau cu garnitură de orez sau piure.

Piept de curcan cu vinete

Piept_de_curcan_cu_vinete

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.