Piept de curcan cu zarzavat in aspic
PrinteazaPiept de curcan cu zarzavat in aspic
- 1piept de curcan fiert
- 1 morcov
- 1 ţelină
- 1 leg. pătrunjel
- 1 brocoli
- 3 oua prepelita
- gogosari
- masline
- usturoi
Mod de preparare:
Toate se fierb în apă cu puţină sare şi delicat. Se adaugă fâşii de gogoşar murat, ouă de prepeliţă şi măsline.
Se căptuşeşte o tavă de chec cu folie de staniol, apoi se aşează carnea de curcan, fâşiile de morcov şi pătrunjel, gogoşari, jumătăţi de ou, brocolli, ţelină, măsline, doi căţei de usturoi tăiaţi feliuţe, după care turnăm zeama în care a fiert zarzavatul, amestecată cu gelatină.
Acoperim cu folie şi dăm la rece timp de trei până la patru ore, după care se poate servi ca gustare la mese festive.
Pofta buna!