Piept de curcan in aspic

Printeaza

Piept de curcan in aspic

Ingrediente:Piept de curcan in aspic

  • curcan
  • sare
  • ou sau castraveciori acri şi gogoşari
  • aspic

 

Mod de preparare:

Se frige curcanul, se lasă să se răcească, apoi se taie pieptul şi carnea de pe pulpe în felii subţiri şi se aşază pe un platou.

Se decorează cu ou răscopt sau cu castraveciori acri şi gogoşari roşii, se glasează cu aspic şi se modelează pe margine cu aspic tocat.

Pe marginea platoului şi de jur împrejurul curcanului se decorează cu crutoane de aspic şi cu castraveciori acri, tăiaţi în formă de evantai.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.