Piept de curcan umplut cu ardei gras si cascaval
PrinteazaPiept de curcan umplut cu ardei gras si cascaval din: piept de curcan, bacon, morcovi, fasole verde, ardei galben, ardei gras roşu, caşcaval, busuioc, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 5 bucăţi piept de curcan
- 5 felii bacon
- 2 morcovi
- 100 g fasole verde
- 1/2 ardei galben
- 1/2 ardei gras roşu
- 70 g caşcaval
- 1 linguriţă busuioc mărunţit
- 4 linguri ulei măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Bate carnea uşor cu ciocanul de şniţele. Presară pe-fiecare bucată sare şi piper. Taie morcovul în fâşii, ardeiul gras în cuburi şi căleşte-le un pic împreună cu fasolea verde.
Pune pe fiecare felie de carne câte un cub de caşcaval şi o lingură din amestecul de legume. Rulează carnea, prinde rulourile cu scobitori şi prăjeşte-le uniform 2-3 minute.
Inveleşte fiecare rulou în câte o felie de bacon. Aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dă rulourile la cuptorul încins.până se rumenesc frumos.
Serveşte-le cu salată de castraveţi şi busuioc proaspăt.
Piept de curcan umplut cu ardei gras si cascaval
Pofta buna!