Piept de curcan umplut cu bacon si ciuperci
PrinteazaPiept de curcan umplut cu bacon si ciuperci din: piept de curcan, bacon, ciuperci din conservă, ceapă verde, usturoi verde, ardei gras, sare, piper, bere blonda.
- 1 piept de curcan
- 100 g bacon
- 5 ciuperci mijlocii din conservă
- 1 ceapă verde
- 1 usturoi verde
- 1/2 ardei gras
- sare
- piper
- 1/2 l bere blondă
Mod de preparare:
Baţi bine felia de piept de curcan pe ambele părţi, apoi o presari cu sare şi piper şi o laşi 15 minute la frigider.
Tai pătrăţele baconul, ciupercile din conservă şi ardeiul, ceapa şi usturoiul şi le dai 1a tigaie timp de 10 minute, până se înmoaie puţin, după care condimentezi după gust cu sare şi piper.
Scoţi felia de piept şi o umpli cu acest amestec, lăsat să se răcească. Rulezi pieptul de pui şi-l legi cu aţă de bucătărie. Intr-o tigaie pui puţin unt şi ulei, adaugi ruloul şi-l rumeneşti pe toate părţile.
Torni apoi berea, acoperi tigaia cu un capac şi laşi să fiarbă la foc mic până scade. Serveşti preparatul cald, alături de un piure de cartofi.
Piept de curcan umplut cu bacon si ciuperci
Pofta buna!
Foarte bun pieptul de curcan umplut