Piept de curcan umplut cu bacon

Printeaza

Piept de curcan umplut cu bacon din: piept de curcan, ceapa, bacon, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Piept de curcan umplut cu bacon

  • un piept de curcan de circa 1 kg
  • 500 g carne tocată
  • o ceapă roşie
  • 250 g cuburi de bacon afumate
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Pentru garnitură:

  • 3-4 roşii
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • un căţel usturoi
  • 2-3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Carnea tocată se pune la călit 5 minute într-o tigaie fără grăsime. Se adaugă ceapa tăiată mai mare şi cuburile de bacon şi se mai lasă 5 minute.

Carnea de curcan se taie şi se bate pentru a obţine o bucată cât mai dreaptă, se pune umplutura, se rulează, se presară cu sare şi piper. Se unge bine cu ulei şi apoi se leagă cu sfoară de bucătărie.

Se pune într-o tavă de cuptor şi se coace 60 de minute sau până se rumeneşte frumos.

Intr-o tigaie se călesc în ulei încins legumele curăţate de seminţe, spălate şi tăiate, după preferinţă. Rulada de curcan se serveşte pe pat de legume călite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.