Piept de curcan umplut cu garnitura de mazare cu morcovi
PrinteazaO reteta de Piept de curcan umplut cu garnitura de mazare cu morcovi din: cartofi, sare, rucola, crema de branza, piper, snitel de curcan, paine toast, faina, oua, kaizer si cuisoare.
- 600 g cartofi mici
- sare
- 1 legătură rucola
- 150 g cremă de brânză
- piper
- 4 buc. şniţel de curcan (a 180 g)
- 120 g pâine toast
- 2-3 linguri făină
- 2 ouă
- 2 linguri unt topit
- 6 felii de kaizer (sau salam picant)
- câteva cuişoare
Mod de preparare:
Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi fierbeţi-i cca. 25 de minute în apă cu sare. Tăiaţi fin rucola. Amestecaţi-o cu sarea, piperul şi crema de brânză. Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie, apoi bateţi-o. Condimentaţi-o cu sare şi piper. întindeţi amestecul cu brânză pe bucăţile de carne, împăturiţi-le şi fixaţi-le.
Fărâmiţaţi pâinea toast. Daţi şniţelele prin făină, prin ouăle bătute, şi prin pesmetul pregătit. Prăjiţi-le câte 5 minute pe fiecare parte în untul topit. Scurgeţi cartofii. înfăşuraţi-i cu feliile de kaizer, fixaţi-le cu câte un cuişor. Prăjiţi şi cartofii pe ambele părţi. Puteţi adăuga şi o garnitura de mazare cu morcovi.
Piept de curcan umplut cu garnitura de mazare cu morcovi
Pofta buna!