Piept de curcan umplut cu prune si caise uscate
PrinteazaPiept de curcan umplut cu prune si caise uscate din: piept de curcan, prune uscate, caise uscate, unt, sare, piper.
Ingrediente:
- un piept de curcan
- 200 g prune uscate
- 200 g caise uscate
- 1/2 pachet unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Caisele şi prunele se pun la înmuiat în apă caldă si se lasă 30 de minute. Apoi, se scot, se scurg bine de apă si se mixează la robot cu un pic de unt moale.
Carnea se taie în asa fel încât să se obţină o foaie cât mai lată, se presară cu sare si piper. Se pune amestecul de fructe mixate, se rulează, se leagă cu ată de bucătărie si se unge cu restul de unt.
Se asază în tavă, se presară cu sare şi piper şi se lasă la cuptor o oră maximum. Se taie după ce carnea a stat 10-15 minute, după copt.
Piept de curcan umplut cu prune si caise uscate
Pofta buna!