Piept de gasca cu fructe

Printeaza

Piept de gasca cu fructe din: piept de gasca, praz, pomelo, grepfrut, guave, lamai, ulei, nucsoara, anason, cuisoare, ghimbir.

Ingrediente:Piept_de_gasca_cu_fructe

  • 900 g piept de gâscă afumat
  • 1 praz
  • 2 pomelo
  • 2 grepfruturi roz
  • 2 guave
  • 4 lămâi verzi Kaffir
  • 2 frunze de lămâi Kaffir
  • 1 fir iarbă de lămâie
  • 4 linguri ulei de arahide
  • câte 1 linguriţă praf de nucşoară, de anason, de cuişoare şi de ghimbir

 

Mod de preparare:

Se taie pieptul de gâscă fâşii. Se curăţă prazul, se spală şi se taie rondele subţiri. Se curăţă pomelo şi grepfrutul, astfel încât să se înlăture membrana albă. Apoi, feliile fructelor se separă cu grijă.

Se taie apoi guavele bucăţi lungi, se curăţă ş’r se taie cuburi. Se spală lămâile verzi Kaffir, se curăţă, iar coaja se taie mărunt.

Se încinge uleiul în wok şi se prăjeşte carnea. După circa 3 minute se adaugă pomelo, grepfrutul, coaja şi frunzele de lămâie verde, guavele şi iarba de lămâie. Totul se condimentează cu mirodenii.

După circa 8 minute se aşază mâncarea pe farfurii si se serveste ornată cu felii de lămâie.

Piept de gasca cu fructe

Piept_de_gasca_cu_fructe

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.