Piept de gasca cu naut

Printeaza

Piept de gasca cu naut din: naut, muguri de alfalfa, ceapa, ulei, cimbru, malt de bere, piept de gasca.

Ingrediente:Piept_de_gasca_cu_naut

  • 300 g năut din conservă
  • 200 g muguri de alfalfa
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 100 g porumb din conservă
  • 3-4 linguri ulei de chili
  • 1/2 legătură de cimbru
  • 125 ml malţ de bere
  • praf de coriandru, de cuisoare si de muştar
  • 400 g piept de gâscă afumat

 

Mod de preparare:

Se pune năutul într-o strecurătoare şi se lasă la scurs. Se spală şi se scurg mugurii de alfalfa.

Se curăţă ceapa verde, se spală şi se taie rondele subţiri. Se pun boabele de porumb într-o strecurătoare şi se lasă la scurs.

Se încinge uleiul şi se frig legumele pe porţii 4-5 minute. Se spală cimbrul, se lasă la scurs şi se rup frunzele de pe tulpină.

Se adaugă năutul şi maltul de bere si se fierbe circa 4-5 minute la foc mediu. Legumele se condimentează cu praf de cuisoare, de coriandru si de muştar.

Pieptul de gâscă se taie fâşii subţiri, se aşază în farfurii şi se servesc împreună cu legumele, năutul şi cu mugurii de alfalfa.

Piept de gasca cu naut

Piept_de_gasca_cu_naut

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.