Piept de porc condimentat la cuptor

Printeaza

Piept de porc condimentat la cuptor din: piept de porc, ulei, vin, usturoi, oregano, dafin, sare, piper.

Ingrediente:Piept de porc condimentat la cuptor

  • 800 g piept de porc
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml vin alb
  • o lingură cimbru
  • o lingură oregano
  • 3 căţei usturoi
  • o frunză dafin
  • sare
  • piper
  • 2 fire pra
  • 3 morcovi
  • o crenguţă rozmarin

 

Mod de preparare:

Se taie în bucăţi potrivite ca mărime pieptul de porc şi se puneîntr-un vas. Se adaugă cimbrul, oregano, usturoiul feliat, dafinul, sarea, piperul, uleiul şi vinul.

Se amestecă bine şi se lasă la frigider pentru o noapte.

A doua zi se pune la cuptor cu tot cu marinată. Se acoperă cu folie şi se lasă aşa 40 de minute. Se scoate folia, se pun prazul şi morcovii, toate curăţate şi tăiate rondele, rozmarinul şi se amestecă cu sosul din tavă şi se mai lasă 20 de minute la cuptor, fără folie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.