Piept de pui acoperit
PrinteazaPiept de pui acoperit din: piept de pui, ciiuperci, branza de vaca, margarina, pesmet, smantana, usturoi, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 3 bucăţi piept de pui
- 300 g ciuperci
- 150 g brânză dulce de vacă
- 150 g margarină
- 2 linguri pesmet
- 5 linguri smântână
- 1 căpăţână usturoi
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai carnea felii, le baţi ca pentru şniţele, le sărezi, le piperezi, le treci prin margarină topită şi le aşezi într-un vas care merge la cuptor. Cureţi ciupercile, le tai şi le amesteci cu margarina topită rămasă, apoi le pui în vas, peste cane.
Freci brânza dulce cu pesmetul, smântână şi usturoiul tocat, potriveşti de sare şi piper şi întinzi compoziţia în vas. Presari pătrunjelul tocat şi dai vasul la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!