Piept de pui aromat cu sos de soia

Printeaza

Piept de pui aromat cu sos de soia din: piept de pui, sos de soia, ardei, ceapa, praz, portocale, piersici, sare, piper.

Ingrediente:Piept de pui aromat cu sos de soia

  • 750 g piept de pui
  • 4 linguri sos de soia
  • 1 ardei capia
  • ceapa verde
  • praz
  • ghimbir
  • 2 portocale
  • 2 piersici
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se taie fâşii lungi 750 g piept de pui. Se stropesc cu 4 linguri sos de soia. Se taie rondele 1 ardei capia şi 2 fire de ceapă verde sau un praz mai mic. Se rad 2 cm rădăcină de ghimbir proaspăt.

Se storc 2 portocale (de la una se rade coaja). Se taie felii 2 piersici mari.

Se încing 100 g unt şi se rumenesc uşor fâşiile de pui. Se adaugă zeamă de portocală, ceapa, ardeiul şi ghimbirul. Se potriveşte gustul cu sare, piper, chili şi coajă rasă de portocală.

La sfârşit se pun feliile de piersici şi se lasă 2-3 minute, să se înmoaie puţin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.