Piept de pui bavarez

Printeaza

Socoteşte câte un piept de pui de persoană. Intr-un vas jena pui un strat de ceapă  tăiată solzi, peste care aşezi pieptii batuti usor cu ciocanul de carne.

Presari sare, piper, condimente, bucăţele de unt frecat cu verdeaţă tocată, 2-3 morcovi mijlocii tăiaţi felii foarte subţiri, condimente. Acoperi totul cu un borcan de smântână şi caşcaval ras.

Dă totul la cuptor, la foc potrivit, timp de o oră. Se servesc porţii cu salată.

Piept de pui bavarez

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • piept de pui bavarez
  • pui bavarez

1 comentariu

  1. Hmmm suna ft bine. Mi-ar placea la reteta asta sa folosesc un piept de pui de tara, crescut fara antibiotice

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.