Piept de pui cu alune si broccoli
PrinteazaPiept de pui cu alune si broccoli din: piept de pui, lapte, amidon, ou, ulei, broccoli, dovlecei, telina, fenicul, alune.
- 400 ml lapte degresat
- 3 linguri cu amidon de porumb
- 1 ou mare
- 1 lingură cu ulei de floarea-soarelui
- 2 tulpini de broccoli tăiate în fâşii
- 2 dovlecei, curăţaţi şi tăiaţi în bastonase
- 4 tulpini de ţelină, tăiate în bastonaşe
- 2 bulbi de fenicul, feliaţi
- 4 piepţi de pui, medii, fără piele
- 2 linguri cu alune
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 180°C.
Bate împreună laptele, amidonul, oul, uleiul şi asezonează. Toarnă totul într-o tavă termorezistentă. Aşază legumele şi apoi pieptul de pui deasupra. Presară alunele şi asezonează din belşug.
Coace timp de 35-40 de minute până când carnea s-a pătruns şi legumele sunt moi. Scoate tava din cuptor şi lasă să se răcorească înainte de a servi.
Pofta buna!