Piept de pui cu alune si broccoli

Printeaza

Piept de pui cu alune si broccoli din: piept de pui, lapte, amidon, ou, ulei, broccoli, dovlecei, telina, fenicul, alune.

Ingrediente:Piept de pui cu alune si broccoli

  • 400 ml lapte degresat
  • 3 linguri cu amidon de porumb
  • 1 ou mare
  • 1 lingură cu ulei de floarea-soarelui
  • 2 tulpini de broccoli tăiate în fâşii
  • 2 dovlecei, curăţaţi şi tăiaţi în bastonase
  • 4 tulpini de ţelină, tăiate în bastonaşe
  • 2 bulbi de fenicul, feliaţi
  • 4 piepţi de pui, medii, fără piele
  • 2 linguri cu alune

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 180°C.

Bate împreună laptele, amidonul, oul, uleiul şi asezonează. Toarnă totul într-o tavă termorezistentă. Aşază legumele şi apoi pieptul de pui deasupra. Presară alunele şi asezonează din belşug.

Coace timp de 35-40 de minute până când carnea s-a pătruns şi legumele sunt moi. Scoate tava din cuptor şi lasă să se răcorească înainte de a servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.