Piept de pui cu andive si maioneza

Printeaza

Piept de pui cu andive si maioneza

Ingrediente:Piept de pui cu andive si maioneza

  • 2 piepti pui
  • 500 g andive taiate marunt
  • 300 g maioneza
  • 2 salate mari
  • 1 legatura patrunjel taiat fin
  • 1 gogosar, taiat cuburi mici
  • 1 castravete murat, taiat cuburi mici
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scoate, se lasa la racit si se taie fasii subtiri. Se amesteca andivele cu maioneza, gogosarul si castravetele.

Se condimenteaza si se aseaza pe frunze de salata verde, apoi se adauga fasiile de piept de pui. Se decoreaza cu maioneza, castraveciori acri si frunze de patrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.