Piept de pui cu bacon si ardei

Printeaza

Piept de pui cu bacon si ardei din: piept de pui, bacon, ardei capia, pasta de tomate, ulei de masline, sare, piper alb.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_bacon_si_ardei

  • 600 g piept dezosat de pui
  • 4 felii sunca de pui sau bacon
  • 4 ardei capia
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper alb macinat

 

Mod de preparare:

Coci ardeii, îi presari cu sare şi îi laşi să se răcească într-un vas acoperit. După 10 minute, decojeşti ardeii, îi cureţi de cotor şi îi laşi să se scurgă. Dacă foloseşti ardei copţi congelaţi, ai răbdare să îi decongelezi la temperatura camerei.

Cureţi pieptul de piele şi îl tai în 4 bucăţi egale, pe care le baţi cu ciocanul pentru şniţele şi le presari cu sare şi un praf de piper sau cu un alt condiment uscat şi mărunţit.

Pe feliile de carne supra- pui feliile de bacon şi arde¬ii şi rulezi totul. Tai fiecare rulou în patru, înfigi bucăţile de rulou în beţişorul pentru frigărui şi stropeşti cu puţin ulei şi pastă de roşii diluată cu apă.

Le coci într-o tavă unsă cu ulei, la foc mediu, 30-40 de minute, stropindu-le cu sosul din tavă. Le serveşti cu roşii coapte pe grătar.

Piept de pui cu bacon si ardei

Piept_de_pui_cu_bacon_si_ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.