Piept de pui cu branza si bacon

Printeaza

Piept de pui cu branza si bacon din: crema de branza, usturoi, patrunjel, bacon, pipet de pui, ulei.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_branza_si_bacon

  • 5 linguri crema de branza
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura de patrunjel tocat sau 1/2 lingura de patrunjel uscat
  • 2 bucati piept de pui fara piele
  • 6 felii de bacon
  • ulei, pentru uns carnea

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190°C. Combină crema de brânză, usturoiul şi ierburile, împreună cu puţină sare şi piper. Fă o tăietură în fiecare piept de pui, având grijă să nu tai până la capăt.

Cu ajutorul degetelor lărgeşte buzunarul creat şi îndeasă în el amestecul de brânză.

Asezonează carnea, apoi înveleşte fiecare piept cu câte 3 felii de bacon, acoperind strâns buzunarul umplut.

Aşază carnea într-o tavă de copt, unge-o cu puţin ulei şi dă-o la cuptor 18-20 de minute, până când se pătrunde.

Piept de pui cu branza si bacon

Piept_de_pui_cu_branza_si_bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.