Piept de pui cu broccoli, fasole verde si ardei gras

Printeaza

Piept de pui cu broccoli, fasole verde si ardei gras din: piept de pui, morcov, ceapa, broccoli, fasole verde, mazare, dovlecel, usturoi, ardei gras, otet, ulei, oregano, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_broccoli_fasole_verde_si_ardei_gras

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 broccoli
  • 150 g fasole verde pastai
  • 2 linguri de mazare
  • 1/2 dovlecel
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 lingurita de otet
  • ulei
  • oregano
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie ceapa şi căleşte-o în ulei. Adauga pieptul de pui taiat in bucati si condimentat cu oregano, sare si piper. Lasa-l sa se prajeasca.

Separat, opareste buchetelele de broccoli, fasolea pastai, mazarea si morcovul taiat in rondele. Taie dovlecelul in rondele si rumeneste-l pe gratarul incins.

Zdrobeste usturoiul si freacal cu sare, putin ulei si otet. Subtiaza cu apa rece in functie de cat de usturoiat vrei sa fie.

Peste bucatile de carne adauga toate legumele si cateva fasii de ardei gras. Amesteca, potriveste gustul de sare si stropeste cu putin mujdei.

Lasa cateva secunde ca sa se intrepatrunda aromele.

Piept de pui cu broccoli, fasole verde si ardei gras

Piept_de_pui_cu_broccoli_fasole_verde_si_ardei_gras

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.