Piept de pui cu cartofi

Printeaza

 

O reteta simpla si delicioasa de piept de pui cu cartofi, mirodenii si salata.Piept de pui cu cartofi

Ingrediente:

  • 1 piept pui
  • cartofi
  • mirodenii după gust
  • salată

 

Mod de preparare:

Treci fieca­re bucată de carne prin curry şi o stropeşti apoi 4 ulei de măsline. Cureţi şi tai cartofii pe care îi ungi, de asemenea, cu ulei şi pui totul în tava cuptoru­lui.

Dacă vrei poţi adăuga şi câţiva căţei de usturoi. Dai la cuptor pentru 45 de minute la coacere normală, la 220 de grade.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.