Piept de pui cu coriandru si leustean

Printeaza

Piept de pui cu coriandru si leustean din: piept de pui, ceapa, sunculita afumata, rosii, ulei de masline, coriandru, usturoi, leustean, sare si piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_coriandru_si_leustean

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 100 g sunculita afumata
  • 3 rosii mari
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati, spalati, scurgeti de apa si stergeti carnea cu servetele absorbante. Taiati-o in fasii de circa 1 cm grosime si presarati-le cu sare si piper. Indepartati partea cu sorici a suncii, dupa care taiati-o in bastonase de circa 5 mm grosime.

Caliti intr-o tigaie mare, in ulei, ceapa curatata, spalata si taiata marunt, impreuna cu sunculita.

Adaugati pieptul de pui si coriandru macinat, amestecati-l bine cu ceapa si sunculita si caliti-l impreuna cu acestea 5-6 minute. Dupa acest timp puneti rosiile maruntite, potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic 15 minute.

La final, puneti usturoiul tocat marunt impreuna cu leusteanul. Mai lasati sa dea in 2-3 clocote, inainte de servire.

Piept de pui cu coriandru si leustean

Piept_de_pui_cu_coriandru_si_leustean

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • paprika

2 comentarii

  1. Adriana Valentina

    Pur sis implu delicios!

  2. chiar delicios pieptul de pui cu coriandru si leustean

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.