Piept de pui cu dovlecei si broccoli
PrinteazaPiept de pui cu dovlecei si broccoli din: piept de pui, broccoli, ardei capia, dovlecei, rosii, ceapa, condimente pentru pui, verdeturi italiene, curry, ulei de masline, sare, piper.
- 1 piept de pui
- 500 g broccoli
- 5 ardei capia
- 3 dovlecei
- 3 rosii
- 1 ceapa
- condimente pentru pui
- verdeturi italiene
- curry
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie încingi uleiul de măsline, adaugi ceapa, curăţată şi tăiată mărunt si lasi să se călească pentru câteva minute. Adaugi apoi pieptul de pui, spălat şi tăiat cubuleţe mici şi laşi totul pe foc aproximativ 8-10 minute.
Morcovii şi dovleceii, îi cureţi şi îi tai rondele, iar ardeii capia şi roşiile le tai cubuleţe şi le adaugi în tigaie peste pieptul de pui. Presari condimentele de pui, o linguriţă de curry, sarea şi piperul. Adaugi o ceaşcă de apă şi laşi la fiert, până scade apa.
Broccoli îl pregăteşti în aparatul de gătit cu aburi şi îl adaugi la sfârşit, când întreaga mâncare este gata şi amesteci bine. Aranjezi frumos pe un platou şi serveşti pieptul de pui, alături de o salată de sezon.
Piept de pui cu dovlecei si broccoli
Pofta buna!