Piept de pui cu dovlecei (varianta)

Printeaza

Piept de pui cu dovlecei

Ingrediente:Piept de pui cu dovlecei

  • 4 dovlecei
  • 2 bucăţi piept de pui condimentate
  • 2 legături ceapă
  • 3 roşii
  • mărar
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Toci ceapa şi o pui la călit. Dovleceii îi tai în bucăţi potri­vite şi îi căleşti separat.

Când ceapa s-a călit, adaugi pieptul de pui tăiat în bucăţi micuţe (fără os), adaugi şi dovleceii căliţi, roşiile, verdeaţa şi puţină apă caldă.

Dai la cuptor 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.