Piept de pui cu fasole verde si ceapa verde
PrinteazaPiept de pui cu fasole verde si ceapa verde din: piept de pui dezosat, fasole verde pastai, ceapa verde, usturoi, ardei iute, patrunjel, ulei de masline, suc de rosii, smantana, piper negru, sare de mare.
- 400 g piept de pui dezosat
- 600 g fasole verde pastai
- 4 fire de ceapa verde
- 1 capatana de usturoi
- 100 g ardei iute
- 1 legatura patrunjel/marar
- 2 linguri ulei de masline
- 100 ml suc de rosii
- smantana cu 20% grasime
- piper negru proaspat macinat
- sare de mare
Mod de preparare:
Pieptul de pui îl tai în fâşii de aproximativ 3-4 cm lungime şi 1 cm lăţime. Cureţi fasolea verde de capete şi o tai în 3 bucăţi. Incingi uleiul şi adaugi carnea tăiată, apoi ceapa mărunţită şi fasolea verde şi sotezi la foc iute.
Adaugi usturoiul tăiat felii şi continui sotarea încă 4 minute. Adaugi sucul de roşii, ardeiul iute, condimentezi şi mai dai într-un clocot. Potriveşti gustul de sare şi adaugi verdeaţa tocată fin. Serveşti cu o lingură de smântână deasupra.
Piept de pui cu fasole verde si ceapa verde
Pofta buna!
Foarte bun pieptul de pui cu fsole si ceapa