Piept de pui cu fasole verde si ceapa verde

Printeaza

Piept de pui cu fasole verde si ceapa verde din: piept de pui dezosat, fasole verde pastai, ceapa verde, usturoi, ardei iute, patrunjel, ulei de masline, suc de rosii, smantana, piper negru, sare de mare.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_fasole_verde_si_ceapa_verde

  • 400 g piept de pui dezosat
  • 600 g fasole verde pastai
  • 4 fire de ceapa verde
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 g ardei iute
  • 1 legatura patrunjel/marar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 ml suc de rosii
  • smantana cu 20% grasime
  • piper negru proaspat macinat
  • sare de mare

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui îl tai în fâşii de aproximativ 3-4 cm lungime şi 1 cm lăţime. Cureţi fasolea verde de capete şi o tai în 3 bucăţi. Incingi uleiul şi adaugi carnea tăiată, apoi ceapa mărunţită şi fasolea verde şi sotezi la foc iute.

Adaugi usturoiul tăiat felii şi continui sotarea încă 4 minute. Adaugi sucul de roşii, ardeiul iute, condimentezi şi mai dai într-un clocot. Potriveşti gustul de sare şi adaugi verdeaţa tocată fin. Serveşti cu o lingură de smântână deasupra.

Piept de pui cu fasole verde si ceapa verde

Piept_de_pui_cu_fasole_verde_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bun pieptul de pui cu fsole si ceapa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.