Piept de pui cu lămâie şi oregano

Printeaza

Piept de pui cu lămâie şi oregano din: piept de pui, coaja de lamaie, ulei de masline, roegano, sare, piper, usturoi si lamaie.

Ingrediente:Retete pentru gratar

  • 4 jumatati piept de pui, fara piele si os
  • 5 lingurite coaja rasa de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 1/2 lingurite oregano
  • 3/4 lingurita sare proaspat rasnita
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 1/4 lingurita apa
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 4 felii de lamaie

 

Mod de preparare:

Amestecaţi coaja de lămâie cu următoarele 6 ingrediente (inclusiv usturoiul tocat). Ungeţi uniform carnea cu amestecul de condimente. Frigeţi cca 5-6 minute pe fiecare parte, sau cât e nevoie ca să fie carnea bine pătrunsă. Stoarceţi lămâie pe fiecare bucată de piept, serviţi cu o salată.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.