Piept de pui cu lămâie şi oregano
PrinteazaPiept de pui cu lămâie şi oregano din: piept de pui, coaja de lamaie, ulei de masline, roegano, sare, piper, usturoi si lamaie.
Ingrediente:
- 4 jumatati piept de pui, fara piele si os
- 5 lingurite coaja rasa de lamaie
- 1 lingura ulei de masline
- 1 1/2 lingurite oregano
- 3/4 lingurita sare proaspat rasnita
- 1/2 lingurita piper macinat
- 1/4 lingurita apa
- 2 catei de usturoi tocati
- 4 felii de lamaie
Mod de preparare:
Amestecaţi coaja de lămâie cu următoarele 6 ingrediente (inclusiv usturoiul tocat). Ungeţi uniform carnea cu amestecul de condimente. Frigeţi cca 5-6 minute pe fiecare parte, sau cât e nevoie ca să fie carnea bine pătrunsă. Stoarceţi lămâie pe fiecare bucată de piept, serviţi cu o salată.
Pofta buna!