Piept de pui cu legume la grătar

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de piept de pui cu legume la gratar din: piept de pui, morcovi, pastarnaci, ceapa verde, cartofi, ardei gras, vanata, rosii, ketchup, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Piept de pui cu legume la grătar

  • 4 bucati piept de pui – 200 g bucata
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • 1 legatura ceapa verde
  • cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 vanata
  • 4 rosii
  • 400 ml ketchup
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele, spălaţi-le şi tăiaţi-le în rondele, bastonaşe, segmente, fâşii, după plac. Puneţi-le într-un castron şi turnaţi peste ele uleiul de măsline amestecat cu sare şi piper.

Cu acelaşi ulei ungeţi şi carnea. Puneţi ingredientele pe un grătar încins. întoarceti-le cu ajutorul unui cleşte, nu folosiţi furculiţa. Dacă înţepaţi ingredientele în timp ce se prăjesc, se pierde sucul plin de minerale şi vitamine.

Luaţi ingredientele de pe grătar şi puneţi-le pe rând într-un castron. Acoperiţi-le. Când toate s-au prăjit, stropiţi-le cu 1 lingură zeamă de lămâie, câtă vreme sunt încă fierbinţi, acoperiţi castronul din nou şi lăsaţi-l 2 – 3 minute în repaus. La servire, adăugaţi ketchup dulce peste carne şi legume.

Piept de pui cu legume la grătar

Piept de pui cu legume la grătar

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • piept de pui la gratar cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.