Piept de pui cu legume si sos de soia
PrinteazaPiept de pui cu legume si sos de soia din: piept de pui, legume, unt, ulei, sos de soia, Delikat.
- un piept mare de pui (fără os, circa 600 g)
- o pungă mix de legume congelate (circa 800 g)
- 50 g unt
- 20 ml ulei de măsline
- 5 linguri sos de soia
- 3 linguri Delikat gust găină
Mod de preparare:
Pieptul de pui se pune la fiert în apă rece. După ce se spumează, se adugă Delikat gust găină. Legumele se pun pe foc într-o tigaie cu unt, acoperite cu un capac. După 10 minute se ia de pe foc şi se lasă deoparte, acoperit.
Pieptul de pui fiert se scurge de apă, se usucă cu un prosop de hârtie, apoi se unge cu ulei de măsline. Se pune pe grătarul încins si se lasă până se rumeneşte pe ambele părţi.
Se feliază, se acoperă cu sosul de soia si se serveşte alături de legumele sotate.
Pofta buna!