Piept de pui cu loboda

Printeaza

Piept de pui cu loboda din: piept de pui file, usturoi verde, ceapa verde, ulei, loboda rosie, rosii decojite, chimen, seminte de coriandru, sare, piper, smantana.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_loboda

  • 1 piept de pui file (circa 350 g)
  • 2 fire usturoi verde sau 2 catei de usturoi
  • 3 fire de ceapa verde sau 1 ceapa uscata
  • 50 ml ulei
  • 7-8 legaturi loboda rosie
  • 200 g rosii decojite in suc de rosii
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • sare
  • piper
  • 1 pahar smantana

 

Mod de preparare

Speli carnea si o tai in fasii inguste sau in cubulete pe care le condimentezi cu sare si piper. Le acoperi cu o folie si le pastrezi in frigider timp de 15 minute.

Cureti ceapa, usturoiul si loboda rosie. Tai ceapa si usturoiul in rondele fine, iar loboda in fasii inguste.

Inabusi bucatile de carne in ulei incins, adaugand periodic cate putina apa. Pui ceapa, usturoiul si loboda, amesteci usor, apoi adaugi putina apa fierbinte si continui sa le fierbi impreuna la foe mediu, pentru 10 minute.

Spre sfarsit pui rosiile, potrivesti gustul cu sare, piper, chimen si coriandru. Cand carnea si verdeturile au fiert bine, stingi focul si acoperi preparatul pentru 5 minute. Il servesti cu smantana.

Piept de pui cu loboda

Piept_de_pui_cu_loboda

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.