Piept de pui cu morcovi si caşcaval ras
PrinteazaO reteta delicioasa de pui cu: morcovi, usturoi, smantana, sare, piper, cascaval.
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- 3 morcovi
- 1 căpăţână de usturoi
- 2-3 linguri de smântână
- sare
- piper
- 400 g caşcaval
Mod de preparare:
Pui pieptul de pui pe o folie de aluminiu în tava de la cuptor, după care dai morcovii pe râzătoare şi tai usturoiul mărunt. Amesteci morcovii şi usturoiul cu smântână şi condimentezi după gust, cu sare şi piper.
Intinzi această compoziţie pe pieptul de pui şi dai la cuptor pentru circa 45 de minute, până se prăjeşte puiul, între timp, după aproximativ 20 de minute, scoţi şi pui caşcavalul ras peste pui şi laşi tava mai departe până se rumeneşte compoziţia.
Poţi servi puiul cu cartofi prăjiţi, cartofi natur sau cu orez.
Pofta buna!