Piept de pui cu parmezan si ciuperci

Printeaza

Piept de pui cu parmezan si ciuperci  din: piept de pui, sare, bacon, unt, piper, parmezan, pesmet, patrunjel.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_parmezan_si_ciuperci

  • 800 g piept de pui
  • sare
  • 8 felii bacon
  • 100 g unt
  • piper
  • 50 g parmezan
  • 50 g pesmet
  • 1-2 legaturi pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se trece pieptul de pui printr-un jet de apă, se lasă câteva minute în sită, se condimentează cu sare şi piper, se unge cu unt, se presară parmezan, se rulează şi apoi se înfăşoară în baconul afumat. Se pune în tavă, se stropeşte cu apă şi se lasă la cuptor, la foc potrivit.

Separat, se curăţă ciupercile, se spală, se taie şi se pun la călit în untul rămas. Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să scadă.

Ciupercuţele se amestecă cu parmezanul şi pesmetul, se ornează cu pătrunjel tocat mărunt, apoi se servesc împreună cu rulourile de pui.

Piept de pui cu parmezan si ciuperci

Piept_de_pui_cu_parmezan_si_ciuperci

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu din asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.