Piept de pui cu parmezan si verdeata
PrinteazaPiept de pui cu parmezan si verdeata din: piper, piept de pui, sare, patrunjel, pesmet, parmezan, usturoi, unt.
- un praf de piper
- 900g piept de pui taiat in bucatele
- 1/2 lingurita sare
- 2 linguri patrunjel tocat
- 60g pesmet
- 100 g parmezan ras
- 1 catel usturoi
- 115 g unt topit
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 220C. Usuca carnea de pui pe servetele de hartie. Amesteca, intr-un bol, usturoiul tocat marunt cu untul topit. Intr-un alt bol amesteca pesmetul, parmezanul, patrunjelul, sarea si piperul.
Inmoaie bucatile de carne in untul cu usturoi, apoi in amestecul cu pesmet si parmezan. Aseaza carnea intr-o tava de copt, lasand putin spatiu intre bucatile de pui. Pune deasupra untul topit ramas. Coace timp de 15 minute.
Piept de pui cu parmezan si verdeata
Pofta buna!