Piept de pui cu parmezan si verdeata

Printeaza

Piept de pui cu parmezan si verdeata din: piper, piept de pui, sare, patrunjel, pesmet, parmezan, usturoi, unt.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_parmezan_si_verdeata

  • un praf de piper
  • 900g piept de pui taiat in bucatele
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 60g pesmet
  • 100 g parmezan ras
  • 1 catel usturoi
  • 115 g unt topit

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220C. Usuca carnea de pui pe servetele de hartie. Amesteca, intr-un bol, usturoiul tocat marunt cu untul topit. Intr-un alt bol amesteca pesmetul, parmezanul, patrunjelul, sarea si piperul.

Inmoaie bucatile de carne in untul cu usturoi, apoi in amestecul cu pesmet si parmezan. Aseaza carnea intr-o tava de copt, lasand putin spatiu intre bucatile de pui. Pune deasupra untul topit ramas. Coace timp de 15 minute.

Piept de pui cu parmezan si verdeata

Piept_de_pui_cu_parmezan_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.