Piept de pui cu păstârnac
PrinteazaPiept de pui cu păstârnac din: piept de pui, pastarnac, bacon, ulei, vin, sare si piper.
- 2 piepti de pui
- 8 radacini de pastarnac
- 200 g bacon (felii subtiri)
- 50 ml ulei
- 400 ml vin alb
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taiati pieptul de pui in felii subtiri, bateti-le cu ciocanul de snitele si presarati-le cu sare si piper. Curatati pastarnacul, spalati-l si taiati fiecare radacina in 4.
Puneti pe fiecare felie de piept de pui cate 2 bucati de pastarnac, apoi rulati carnea si inveliti fiecare pachetele intr-o felie de bacon.
Prindeti rulourile cu scobitori si rumeniti-le 4-5 minute intr-o tigaie, in ulei. Puneti apoi rulourile rumenite intr-o tava mai inalta, adaugati vinul, presarati cu sare si piper si puneti tava in cuptorul incins pentru 20-25 de minute.
Stropiti din cand in cand rulourile cu sosul din tava.
Piept de pui cu păstârnac
Pofta buna!